Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Smykker tråd-elastisk tråd, ståltråd, co-wire, alluminum wire

Ledninger og ståltråd, elastisk tråd - smykkebaggrund. Smykker er ikke kun smukke perler , vedhæng eller farverige glas. Det er også smykker ledninger og smykker links, som er en uundværlig base og giver dig mulighed for at skabe enhver form for armbånd, halskæder eller øreringe. Før du starter designarbejdet, er det værd at udstyre dig selv med et sæt kabler og ledninger. De er holdbare elementer, velbeskyttede perler, og desuden gør et stort udvalg af farver en fornøjelse med disse elementer, og muligheden for at skabe nye og unikke smykker vil give stor glæde for enhver person. Ledninger og kabler kan modelleres meget let, men de fungerer også godt som stive links. Derfor kan de tjene som base for lange øreringe eller runde halskæder. Kablerne og ledningerne afvikles med slidstærke og komfortable plastspoler. Takket være dette er det nemt at holde orden blandt dem - de vil ikke blive sammenflettet eller selvudviklet, og i et kiste med baser og præfabrikerede elementer vil alt altid se klart ud.

--- læs mere ---
tråde og snore

Smykker ledninger og elastisk wire, ståltråd, spoler - et væld af applikationer

Stål smykker links er et godt materiale, hvorfra du kan skabe smukke øreringe. Hvordan er dette smykke lavet? Kun nogle få stykker af ledningen (af forskellig længde) forbinder hinanden og derefter trækker udvalgte perler. De kan være perler eller ekstremt iøjnefaldende millefiori perler. Perlerne skal sikres nederst, inden de falder ud. På denne måde opstår smukke, iøjnefaldende smykker. Kobber ledninger til smykker vil gøre det muligt at lave halskæder i form af hoops, det vil sige dem, der er tynde, men stive og vise pendler eller perler placeret på dem meget godt. Bare mål den rigtige længde af ledningen og lad din fantasi løbe vildt. På en sådan halskæde vil både individuelle vedhæng (fx ædelsten, metalperler osv.) Se godt ud, samt perler formet i en form, der minder om en smuk flok druer. Sølv og guld ledninger er specielt velegnede til dette, fordi disse farver lettere kan matches med andre elementer, såsom perler.

Elastiske armbånd og farverige vedhæng til telefoner

Telefonens vedhæng er stadig et trendy tilbehør, der også kan bruges som nøgleringe. Alt du behøver er en smykketråd, en streng i enhver farve og nogle perler. Som følge heraf opstår der et smukt lille objekt, der altid bringer et smil, når man ser på det. Ledninger er også velegnede til at gøre armbånd fyldt med små småsten eller tungere perler. Et fleksibelt reb er en base, hvorfra du kan skabe et smukt armbånd. Takket være elastikken kan armbåndet let indstilles til omkredsen af ​​håndleddet. Derudover giver linket dig mulighed for nemt at ændre varen.