Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

snor, tråd materialer til smykker fremstilling / Perletråd

Stringmaterialer : Snor, tråd, trådbånd - disse tilsyneladende beskedne halvfabrikata til smykker, med lidt fantasi, kan blive til uhyre elegante og unikke ornamenter. Køb dem til de laveste priser.

--- læs mere ---

Stringmaterialer: Snor, snore, tråd, tråd til fremstilling af smykker

Ved hjælp af din kreativitet, vil du helt sikkert skabe fantastiske smykker, der ikke får dig til at føle og passer til enhver lejlighed. Silkestrenge er perfekte som halvfabrikata til håndlavede smykker, for eksempel som en base for en halskæde eller et armbånd. Ribben og tråd, der oftest bruges til fremstilling af halskæder og armbånd, der føjes til dem, for eksempel glasperler, halvfabrikata fremstillet af sten eller træ. En god tilføjelse er også følte stykker. Bånd er også et element, hvorfra du kan fremføre noget unikt og dejligt. Bånd og silkebånd kan også bruges som dekorationer til tøj, tasker, sko og bælter. Brugen af ​​disse elementer er et spørgsmål om vores fantasi og kreativitet. Alle disse halvfabrikata kan købes i forskellige længder, størrelser og diametre, hvilket giver et meget bredt felt til alle håndlavede smykker maniacs.