Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

TOHO® perler / Fine små seed bead perler

Toho perler er frø perler fra Japan, som fik berømmelse over hele verden. En stor mangfoldighed af former, farver og størrelser gør disse Japan perler ideelle til at lave smykker. Vi sælger mange slags Toho til en fantastisk pris!

For at bruge disse glasperler har du brug for en masse præcision og finesse. Men hvis du bruger din fantasi, vil Toho perler give dig mulighed for at lave fantastiske og ekstraordinære armbånd, halskæder eller øreringe. Beading (skabe smykker og andre dekorationer med små frøperler) er den perfekte brug for Toho perler. Alle, der vil tage denne hobby op, skal søge efter en god forretning med Toho perler, fordi disse produkter tilbyder høj kvalitet til en lav pris. I vores butik kan du købe disse perler til den laveste pris. Vi sælger Toho perler i den mest populære størrelse 11/0, men du kan også finde glasperlerne i andre størrelser. Toho perler er fremragende ikke kun til beading, men også for saltpine. Dekorationer lavet med denne teknik er eksklusive og meget dyre, men du kan selv lave dem til lave omkostninger.

--- læs mere ---
TOHO® perler

TOHO perler er en af ​​de mest populære japanfrøperler. De har perfekt form, hver perler ligner hinanden. Farve på perlerne og belægningen er også den samme på hver perle. Det er nemt at bruge dem, de er meget populære i beading. Vi sælger TOHO perler i små 5g poser eller 25g poser.

Toho perler de mest populære perler fra Japan

Toho perler er oprettet siden 1957 og er konstant populære. Selv om de er skabt i Japan, erobrede de også europæiske markeder. Tilhængere af håndlavede smykker eller broderier elsker dem for deres perfekte form og smukke farver. Toho perler er glasperler, og hvad der adskiller dem fra andre perler er en meget større diameter. Derfor bruges de både til at skabe DIY smykker, men også til at dekorere servietter, duge eller broderede applikationer.

Perler Toho 11/0

De mest populære er runde perler med en diameter på 2,2 mm, dvs. 11/0 toho perler. Takket være galvaniseringsprocessen er de ekstremt modstandsdygtige overfor slid og mekanisk skade. Toho former imidlertid med lige succes perler af forskellige former - trekantede med trekantede huller, kubiske med et firkantet hul, perler formet som en teardrop eller perler aflange. Ud over perlernes form kan de også være forskellige i finishen, og deres midler kan være sølv, opalescerende, forgyldt, perleformet eller ensartet. Det er takket være de rige farver og former, som de er ivrige efter udvalgt af dem, der elsker originale håndlavede smykker.

Håndlavede smykker fra Toho perler

Forskellige former, forskellige størrelser og måder at efterbehandle Glass Toho perler på, gør dem synlige på fashionable bluser, hvor de er færdige med farverige applikationer eller bruges til at dekorere et broderi i én farve. De bruges oftest til at lave smykker.

Toho perler til armbånd

De mindste perler, ca. 2 mm i diameter, vil vise sig nyttige ved opbygning af armbånd og etniske stil halskæder, hvor det vigtigste er antallet af perler og deres farver. Til gengæld kan større Toho perler pænt vises på øreringe eller armbånd. Derefter er de lavet af kæder, holdbare stropper eller strings, og perlerne selv er understreget ved at tilføje specielle afstandsstykker til mønsteret.

Det er også værd at kontrollere deres konkurrence. Vi anbefaler japanske Miyuki perler og et billigere alternativ, glasperler.

Hvor mange Toho perler er i 10g?

Mængden af ​​Toho perler i en pakke på 5 gram, 10 gram eller 50 gram afhænger af størrelsen af ​​perlen. Så perler 6/0 vil være omkring 150 genstande i 10 gram, 8/0 400 stykker, 11/0 er ca. 1040 Toho perler i en pakke på 10 gram og 15/0 er 2.600 stk. De angivne mængder er omtrentlige og kan variere lidt afhængigt af farven og metoden til galvanisering. For at finde ud af, hvor meget der er i pakken 5gram eller 50, skal du blot multiplicere det givne beløb. I vores butik giver vi den omtrentlige mængde til hver pris.

TOHO perler er et udtryk kendt for næsten alle. Små glasperler er produceret i Japan i mange år, hvorfra de sendes over hele verden. På trods af at der er mange virksomheder, der er involveret i produktionen af ​​denne type produkter, kan ingen af ​​dem få den samme høje popularitet og gode omdømme som TOHO-perlerne. På grund af dette faktum, i mange miljøer, især blandt folk, der er involveret i oprettelsen af ​​smykker, fik de navnet på skatte fra øst.

Hvad er Toho perler lavet af?

TOHO perler er udelukkende lavet af glas i en lang række sorter. mat, gennemsigtig eller skinnende i lyset af forskellige farver - hver af en meget bred vifte klarer at matche perlerne ideelle til hver. Nogle af dem, især lavet af gennemsigtigt glas inde, har et sølv eller forgyldt lag, hvilket giver dem ekstra charme.

Former af TOHO perler

Den grundlæggende form er runde perler, som oftest anvendes både når man opretter smykker såvel som modedesignere, men såkaldte rør er også meget populære. Sortimentet suppleres med sekskantede perler, der giver de skabte smykker et unikt udseende. Det andet problem er valget af deres rigtige størrelse. TOHO har 4 grundstørrelser - 6, 8, 11 og 15. Deres diameter er henholdsvis: 4 mm til størrelse 6, 3 mm for størrelse 8, ca. 2,2 mm til størrelse 11 og 1,5 mm til størrelse 15. Dette er indflydelse på størrelsen af ​​smykker lavet af dem såvel som på vægten. Oftest sælges de efter vægt i pakninger, der indeholder en type og størrelse af perler. Nogle sælgere tilbyder også såkaldte blandinger, der indeholder perler af forskellige farver eller forskellige størrelser. Men det store flertal af købere foretrækker at vælge deres egen farve og størrelse, hvorfor de beslutter at købe perler med samme parametre.

Toho perler, du kan bruge på mange forskellige måder, kan du tilslutte dem med halvædelsten eller Smykketilbehør til smykkefremstilling , det er også dejligt at lave armbånd med frøperler og glasperler .