Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Tjekkiske Glasperler - Preciosa, SuperDuo, Brandpoleret, facetteret

Køb tjekkiske perler er et godt valg til alle, der kan lide perler i mange farver og størrelser, men ønsker ikke at bruge mange penge på deres hobby. Tjekkiske perler er kendt for deres høje kvalitet og deres pris er meget lavere end prisen på produkter fremstillet af japanske mærker som Miyuki og Toho. I modsætning til disse japanske produkter findes tjekkiske glasperler i både små og større størrelser.

Tjekkiske perler fremstilles af mange virksomheder, men nogle af dem er mere populære end de andre. Disse er perler lavet af Preciosa og Matubo. Sidstnævnte er opdelt i nogle få slags. Den mest populære slags kaldet Matubo Super Duo skiller sig ud fra de andre takket være tilstedeværelsen af ​​to huller. Der er også nogle andre mærker, som er opmærksomme, selvom de ikke er berømte endnu, i hvert fald på grund af untypiske former som UFO-perler i form af flyvende tallerkener. Tjekkiske glasperler betyder mange forskellige farver, former og interessante visuelle effekter. I vores butik finder du perler med perlemorseffekter, gennemsigtige og perler i neonfarver. I vores tilbud kan alle finde noget for dem.

--- læs mere ---
Tjekkiske perler

I vores perlebutik tilbyder vi tjekkiske glasperler i detailpriser og engrospriser i bulkposer. Vi sælger mange forskellige former, farver. Mest populære er tjekkiske perler facetterede kaldes brandpoleret, SuperDuo eller Preciosa . Preciosa Candy og Preciosa frøperler er de mest ønskede af kunstneren. Du kan lave smukke smykker fra dem, især med to huller, du kan oprette armbånd, halskæde eller øreringe. Det er godt at tjekkiske glasperler bruger med Toho perler og derefter med smykker fund som øreringe, ender, hovedstifter eller hoppe ringe.

Tjekkiske perler - sjovt med figurer

Tjekkiske perler bruges ofte i beading. Med smykker og farverige perler med to huller kan du lave flade smykker som halskæder eller armbånd i smukke geometriske mønstre.

Preciosa perler , SuperDuo perler - stilfulde smykker hver dag

Tjekkiske perler hjælper med at opnå en spektakulær effekt. Læg bare op på teardrop-formede perler, for eksempel i rizo perler. De fås i mange smukke farver. Nøglehullet til at passere linjen eller den tynde tråd gennem den er placeret i den smalere del af perlen. Takket være dette kan du oprette en halskæde, der minder om en vandkaskade. Lavet af flere nuancer af perler i en blå farve, ligner et groft hav. Tjekkiske teardrop-formede perler vil også give dig mulighed for at lave øreringe, der ligner nogle koralrev organismer - spiked spiny bolde som øreringe eller halskæde vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed. Til gengæld vil runde perler med et perlerhjul med et ret stort hul i midten lade dig tråde på smykkestroppen. Tilsætningerne til oprørsk rock stilisering, stærk og ekspressiv, vil blive skabt af smukke tjekkiske perler. De vil glæde denne kvinde, der kan lide at understrege sin unikke stil på forskellige måder, og smykker er et vigtigt element i daglig stilisering til hende.

Tjekkiske glasperler

Glasperler er en kombination af kvalitet og god pris. Således indeholder de to karakteristika, som er mest eftertragtede af forbrugerne. Deres største fordel er, at de er tilgængelige i mange forskellige størrelser. Takket være dette kan vi oprette unikke armbånd lavet af perler. Perler har interessante effekter, såsom perleglans. Helt sikkert vil alle finde noget for sig selv. I vores sortiment finder du en bred vifte af perler i mange farver og former. Hvis du nogensinde har været i kontakt med halvfabrikata til smykker, ved du, hvor vigtigt det er at vælge dem rigtigt. Fås i fashionable neon nuancer er gode til øre dekorationer. De oprindelige øreringe skabt af os vil utvivlsomt være genstand for beundring blandt venner. Vi kan ikke finde sådanne unikke håndværk i den lokale butik. Den håndlavede håndlavede er meget værdsat i den moderne verden, og takket være det kan vi også udvikle forretninger, hvilket er en ekstra form for indkomst.