Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Swarovski krystaller

Swarovski er mærket kendt i verden af ​​show business. Swarovski krystaller kan ofte ses på kjoler af stjerner på de røde tæpper, men disse krystaller er ikke forbeholdt kun rige mennesker. De er også ret almindelige på brudekjoler valgt af bruder fra middelklassen. Imidlertid forbinder de fleste Swarovski Elements hovedsageligt med smykker.

Swarovski smykker er ikke kun lavet af professionelle sølvsmede. I dag er Swarovski elementer meget populære hos folk, der beskæftiger sig med håndlavede smykker. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af Swarovski-produkter, så du kan lave noget ekstraordinært. I vores butik finder du Swarovski krystaller, Swarovski perler og færdige vedhæng fra mærket. Alle er tilgængelige i mange størrelser fra de mindste perler, der måler 4 mm til de største vedhæng, der måler 22 mm. Du kan også vælge mellem mange farver (fra hvid til bourgogne) og former (terninger, runde og lige sommerfugle). Swarovski Elements er ideelle til at skabe elegante øreringe, halskæder og armbånd.

--- læs mere ---
Swarovski krystaller

Swarovski krystaller er meget populære perler lavet i Østrig. Perler og krystaller til smykkefremstilling er meget populære, du kan lave armbånd, halskæde eller øreringe med Swarovski perler . Swarovski krystalperler vi sælger i engros-og detailsalgsposer. Swarovski farve og skinnende er en af ​​de smukkeste i verden.

Swarovski Elements - Swarovski krystaller

Swarovski krystaller er polerede perler kendt i verden af ​​smykker. Takket være en veludviklet metode til mekanisk opskæring af krystaller, imponerer hvert element i Swarovski Crystal med en fantastisk skinne og klarhed i skæring. Swarovski krystaller blev hurtigt berømte og begyndte at dukke op i stjernernes smykker.

I dag er Swarovski krystaller tilgængelige for alle. I vores tilbud finder du Swarovski perler og Swarovski perler i mange farver, størrelser og former. Selv en person uden erfaring kan nemt lave smukke øreringe, halskæder og armbånd fra disse elementer. I vores butik finder du også færdige Swarovski vedhæng som hjerter, tårer eller pæreformet. Som perler og perler findes vedhæng i forskellige farver og smukke specielle effekter.

Swarovski Elements krystaller er det bedste valg for folk der kan lide elegante smykker, ideel ikke kun for hverdagen, men også til særlige lejligheder. Smykker fra Swarovski krystaller vil gøre dig blændende alle! Som autoriseret sælger af Swarovski Elements garanterer vi den højeste kvalitet, det brede udvalg og de fremragende priser.

SWAROVSKI ELEMENTS krystal

Produktlinjen indeholder forskellige typer af Swarovski krystaller. De mest populære artikler indeholder sikkert Swarovski perler. De bruges blandt andet i designet af originale øreringe og halskæder. I vores tilbud kan du finde over hundrede sorter af perler fra denne linje. Alt i forskellige farver, størrelser og former.

Swarovski perler

Swarovski perler er de perfekte efterligninger af ægte perler. De er lavet af krystalkern af høj kvalitet, har en fremragende rund form og enestående belægning. Disse funktioner gør dem til ideelle tilbehør til design af unikke halskæder, brocher eller armbånd. I vores butik finder du Swarovski perler i alle farver og størrelser.

Swarovski vedhæng til halskæder og armbånd.

Ved design af ukonventionelle vedhæng og smukke håndlavede halskæder er Swarovski vedhæng fra vores tilbud det bedste valg. Perfekt raffineret design og en række unikke former og størrelser er de vigtigste elementer i produkterne i denne gruppe. Det er et rigtigt must-have for alle kreative smykker designere og entusiaster.

Swarovski krystaller er også en meget god gave ide til smykker elskere og for alle dem, der hobby og professionelt beskæftiger sig med at designe og lave håndlavede smykker.

Om Swarovski

Swarovski-firmaet blev grundlagt i 1895 af Daniel Swarovski fra Østrig. I slutningen af ​​1800-tallet, da forarbejdningen af ​​krystalglas stadig var færdig med hånden, designet og bygget han en maskine til skæring og slibning af krystalglas, hvorved der blev lagt grunden til produktion af moderne smykker. I 1956 skabte Swarovski i samarbejde med mode designer Christian Dior "Aurora Borealis" eller krystaller med en særlig visuel effekt. I 1977 blev den første smykkesamling under Swarovski-mærket oprettet.

På den måde har et lille firma med plads i Swarovski, der er baseret i Wattens, Østrig, udviklet sig hurtigt og kendt over hele verden, som indtil idag er involveret i fremstilling af krystalglas og smykker.

Vi inviterer dig til også at tjekke japanske Toho perler eller Miyuki perler, glasperler og hvis vi leder efter billigere krystaller, inviterer vi dig til CrystaLine krystaller .