Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Sterling sølv fund 925 / smykker fund

Sterling sølvfund 925 udgør en væsentlig del af vores tilbud. Mange mennesker, der beskæftiger sig med at lave smykker, bruger kun sterling sølvelementer af højeste kvalitet (prøve 925). De er hårde og modstandsdygtige over for mekaniske skader. Sølvsmykker er kendt for sin elegante og blanke effekt, og derfor er sølvfundene meget populære hos vores kunder.

Vi tilbyder øre ledninger i mange forskellige former og forskellige clasps, sølv wire og stifter samt små elementer til fastgørelse såsom split ringe eller crimp perler. I vores perlebutik finder du også små kæder, kuglekæder, ender, afstandsstykker, slangekæder, som ofte bruges til at lave fine halskæder.

Hvis du vil forberede lange øreringe, anbefaler vi tynde "slanger", som er nemme at kombinere med nogle øre ledninger. Hvis du vil berige dine smykker med nogle ekstra færdige dekorative elementer, kan du beslutte at købe sølvfarver. Smykker fund er stykker af højeste sejhed og kvalitet. Smykker fremstillet af dem vil overleve i mange år og nyde sin ejer i lang tid.

--- læs mere ---
sølv 925

Sterling sølvfund er gode produkter til fremstilling af smykker. De er meget elegante og skinnende, du kan bruge den med de fleste eksklusive perler som Swarovski krystal eller Toho perler. I vores perlebutik kan du købe mange typer smykker fund med rigtig gode og billigste priser.

Sterling sølvfund 925

Sølvkomponenter - for dem der lige begynder deres eventyr med håndlavede smykker, er disse ord ikke helt forbundet med noget. Resultater er dog kun halvfabrikata, det vil sige elementer, der bruges til at tråde, fastgøre, hænge eller forbinde individuelle dele af halskæde, øreringe eller armbånd. Nedenfor præsenterer jeg kort hvad er sølvørledninger, ledninger, tip, fælder, forbund, karabinere og andre.

En bred vifte af sølv dekorationer

En serie produkter af sølv er et godt valg, takket være, at du kan skabe smukke tilbehør. Sølv øretråde er et yderst nyttigt blik, fordi de er ekstremt fleksible, samtidig med at de kan bevare deres unikke form. De bruges hovedsagelig som et element, når man laver håndlavede øreringe. Takket være de mange forskellige former, passer de til design af enhver stil. Til gengæld bruges sølvstifter til at skabe bøjler, vedhæng, men også øreringe. De er ideelle til påføring af perler, sten eller andre elementer. Fastgørelsesanordninger til halskæder eller armbånd findes også i butikken. Afhængigt af typen passer de i mange typer af kæder.

Sølvfundamente - små og funktionelle til smykker

Enkel, krøllet, lang eller kort - i hvert enkelt problem vil simple rør bidrage til at skabe unikke smykker. Her finder du dem i forskellige størrelser, hvilket skaber et stort udvalg af muligheder og giver dig mulighed for at fremtvinge en-of-a-kind smykker. Ledninger er også et uundværligt element til at skabe øreringe, armbånd eller halskæder. En anden type halvfabrikata er klip - et glimrende alternativ til folk der ikke kan vende ørerne. Disse sølvelementer kan bruges som en unik tilføjelse, fordi de tager mange former og dermed giver uendelige valg til designere. Spacers og overlays er også sølv halvfabrikata til smykker, der har en ornamental funktion.

Sterling sølv 925 - Luksus i tilføjelser, der giver karakter

Helt luksuriøse smykker dekorationer omfatter sølv tags. Disse sølv halvfabrikata bruges til at hænge i halskæder, armbånd og øreringe, og takket være den meget store række forskellige størrelser og former vil alle uden tvivl finde noget, der passer til dem. Alle sølv halvfabrikata er perfekte til at skabe unikke dekorationer, der giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed og din egen individuelle stil.