Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Smykkesten & Halvædelsten / stenperler

Halvædelsten og Smykkesten perler tilhører gruppen af ​​de mest populære perler i vores tilbud. Armbånd lavet af disse sten er nemme at lave, selv for begyndere. Vi sælger halve dyrebare ædelstene .

Hvad er halvædelsten (ordet »ædelstene« henviser også til sjældne sten såsom diamanter eller perler)? Disse er naturlige sten af ​​mindre holdbarhed og hårdhed end ædelsten, men stadig fantastisk på grund af deres farver og former. Agates, ametyster, jades, jaspers, rhinestones, turkis og mange andre smykker sten er tilgængelige i vores tilbud for at hjælpe dig med at skabe nogle smykker, der kan glæde alle. Vi sælger ædelstenskugler i mange farver, former og størrelser i små og store pakker. I vores perlebutik finder du naturlige og menneskeskabte halvværdige ædelstenskugler, geometriske former for bolde og kvadrater samt sten i fancy former af blomster og hjerter. Vores halvædelsten vil være ideel til dit arbejde, uanset om du foretrækker delikat tilbehør eller store former i smykker.

--- læs mere ---
Smykkesten & Halvædelsten

Halvædelsten til smykker

Ædelstensperler, halvædelstener. Tjek venligst vores perl butik lige nu. Der er mange typer af halv ædle ædelsten perler , vi sælger alle slags af dem naturlige og menneskeskabte. Nogle af dem er fra Brasilien, Peru, Kina, nogle af stenene er farvede. Du kan købe dem på pc'er i retailposer eller på snor i engrospriser i en bulkpose. Halvværdige perler er gode til at skabe smykker, du plejer at deltage i dem med smykker fund, såsom sterling sølv fund, der skaber elegant og eksklusiv effekt. Nu er meget populære armbånd lavet af agat, jade, onyx halvædelsten. Halvædelsten til smykker i vores perlebutik er god kvalitet og de fleste af dem er naturlige ædelstene. Vi tilbyder tusindvis af halvædelsten ædelstenskugler. Vi sælger natursten, syntetiske sten. Vi sælger den mest populære sten til smykker.

Halvfarvede perler engros uk

I vores perler butik UK kan du købe i engros eller i forsendelsesposer. Engrospriserne er billigere, også du kan få rabat på omsætning eller størrelsen af ​​ordren.

Halvædelstener, juveler skaber med lidenskab!

Smykker sten til smykker at gøre er et godt valg anvendes til kunsthåndværk. Vi kombinerer dem med halvfabrikata for at skabe smykker. Nu kan du oprette halskæder, armbånd, øreringe lavet af natursten og dekorative sten. Smykker sten har forskellige former, de kan være runde, matt, poleret eller farvet.

Natursten unikke skønhed at skabe smykker.

Naturlige og rekonstruerede sten er populære og unikke. De mest populære blandt dem er turkis, agat, jade, onyx, tigerøje. Natursten til fremstilling af smykker importeres fra hele verden, og hver af dem har en anden historie. Sten med lidt lavere hårdhed og holdbarhed kaldes halvædelsten eller dekorative sten. Disse omfatter jaspis, agat, malachit og lapis lazuli, onyx, turkis, granatæble, amazonit, nephrite, jade. Køb vores perler i detail- og engrospakker.

Hvad er forskellen mellem en dyrebar og en halvædelsten/Smykkesten ?

En ædelsten og en halvædelsten er begge klassificeringer af ædelstene. Ædelsten er som diamant, citirin, grante, rubbies. De mest populære halvædelsten i vores tilbud er agat, onyx, carnelian, amazonit, fluorit, granat, jade, malachit, turkis. Ikke-mineralske stoffer omfatter koraller, lava og marmor. Halvværdige perler er normalt mindre sværere og mere bløde.

Smykker sten er af organisk oprindelse, men nogle gange er der sten rekonstitueret eller kunstigt farvet af manden. Med hver sten er der en detaljeret beskrivelse af, om en given sten er naturlig eller kunstig.

Maxbeads.dk er den største grossist af naturlige og halvædelsten til fremstilling af smykker.

Dekorative sten - glæden ved at skabe smykker

Takket være den brede vifte af dekorative sten i vores butik kan du nemt oprette smykker med et individuelt karakter, mens grænserne kun er indstillet af din fantasi. Sortimentet indeholder dekorative sten i en bred vifte af farver og former. Natursten blander perfekt med halvfabrikata til fremstilling af sølvsmykker.

Halvedelstener - perfekt til håndlavede smykker

Halvædelsten fra vores butik er et tilbud til folk der kan lide at skabe unikke håndlavede varer. Takket være de sten og tilbehør, der er nødvendige for at lave smykker, kan du oprette dekorationer som øreringe, halskæder, armbånd eller smukke diy vedhæng. Dekorative sten er et tilbud til amatører, ivrige hobbyister og fagfolk, professionelle juvelerer, inden for smykker design.

Smykker med halvædelsten og ædelstene - en måde at spare tid på

Passion er et meget vigtigt element i livet, bortset fra professionelt arbejde og familie. Tilbudet om dekorative sten, tilbehør til smykkeskabe og smykkeværktøjer er muligheden for håndlavet smykkedesign både hjemme og i en specialiseret værksted. Sten er et meget taknemmeligt materiale, der let kan kombineres i forskellige kombinationer. Takket være det store sortiment er det nemt at skabe smukke sæt, fx sammenhængende med hensyn til typen af ​​sten og deres farve, der harmonerer med en bestemt kjole eller bluse og med stemningen hos den person, der lægger på sådanne smykker.

Natursten - til at skabe DIY armbånd

Blandt vores juveler finder du de mest populære og populære sten. Ligesom turkis, ametyst eller bjergkrystal. Vores kunder er også ivrige efter at nå til agates, jaspers, jade. Smykker sten er perfekt kombineret med god kvalitet Smykketilbehør . Udover smykker finidngs anbefaler vi især rustfrit stål 316 316 eller sterling sølv fund . Sten passer godt sammen med glasperler, såsom Toho perler eller andre smukke produkter til fremstilling af smykker fra hele verden.