Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Preciosa® perler - tjekkiske perler

Preciosa perler er ideelle til jeres smykker. De er meget holdbare, lige og behagelige at bruge. De er også relativt billige, så i en lille mængde kan du samle mange perler, hvorfra du kan skabe smukke øreringe, armbånd, halskæder eller saltpynt. Preciosa perler er perfekte til at skabe håndlavede smykker.

Preciosa perler indeholder mange sorter: Candy perler, Chili, PIP og Preciosa rocaille perler. De mest populære er absolut sidstnævnte. Små perler Rocaille i størrelse og udseende ligner japanske perler Miyuki og Toho, men de er billigere end dem. Candy perler er igen meget større (8 mm) elementer, der ligner udseendet af knapper, og Chilli og PIP har en aflang form.

Hvis du lige starter dit eventyr med smykker, og du har ingen idé om, hvordan du matcher forskellige farver og former af perler, foreslår vi klare sæt perler og blandinger. I hvert sæt er der Preciosa perler, der passer perfekt til hinanden i farve. Vi sælger perler i store, engrosemballage og mindre detailpakker.

--- læs mere ---
Preciosa® perler

Preciosa rocailles perler, Preciosa perler til broderi og meget mere

Ved du, hvad håndlavede produkter er? Verden af ​​smukke smykker frister kunder med udstillinger fyldt med dyre juveler, på grund af priser, der ofte er utilgængelige for mange almindelige mennesker. Du kan dog kontrastere produkter fra professionelle guldsmedere og kunstnere med produkter, der ikke er i hånden. De der vil være resultatet af en personlig følelse af skønhed og din egen ubegrænsede fantasi. Vores butik tilbyder halvfabrikata til fremstilling af smykker, blandt hvilke et af de vigtigste steder hører til Preciosa-perlerne. De tjekkiske Preciosa perler er små, men mangfoldigheden af ​​deres figurer vil blive værdsat af alle smykkere. Perler er et taknemmeligt materiale til dem, fordi de danner grundlaget for at lave spektakulære halskæder, armbånd eller ringe. Et armbånd lavet af Preciosa perler kan dekorere håndleddet af et dejligt barn, men det vil helt sikkert appellere til voksne. Disse mest berømte tjekkiske perler er præget af høj holdbarhed, høj kvalitet i håndværk og bekvemmelighed i brug. En vigtig fordel er også deres lave pris. Alt dette gør dem til et meget populært mellemprodukt. Blandt perlerne i dette mærke har vi blandt andet perler Candy, Chilli, PIP og perler "Preciosa" rocaille.

Tjekkiske Preciosa perler

Glasperler, med forskellige grader af gennemsigtighed, samt i mulige farver, kan være en værdifuld udsmykning, når vi kombinerer dem med en streng, en rem eller en kæde. Halvfabrikata til smykker giver uendelige muligheder for at skabe smykker til dig selv eller til en gave til en elsket. Du kan finde de billigste perler, så tøv ikke med og prøv din hånd ved at lave dine egne kunstværker. En genial DIY vil give dig større tilfredshed end en færdiglavet dekoration købt i en butik. Beaded armbånd kan laves ved hjælp af din egen ide eller udseendet af antikke juveler på velkendte kunstværker. Kombiner glasperler med sølvblanker for at opnå dit kunstneriske mål.

Hav det sjovt med Preciosa perler med ørekabler og links. Der er stifter, klemkugler og mange halvfabrikata til smykker - perfekt tilbehør til håndlavede smykker. Takket være det kan hver kvinde ikke bare føle sig smuk, men også intelligent og kreativ. Skal vi slippe af med det fælles materiale, hvorfra perlerne er lavet? Altså nej. I det gamle Egypten, uden komplekser, blev ædelmetaller og dyre sten med glas og endda keramiske bolde kombineret i smykker. Råmaterialet var mindre end kvalitet og æstetik i håndværk. Er dette ikke en stor inspiration?

Hvor kan man købe Preciosa perler? Engroshandel og detailhandel

Du kan købe Preciosa perler i vores butik i detail- og engros-pakker, herunder 20g, 50g eller 250g pakker. Tjek venligst vores perlebutik .