Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Porcelænperler og keramiske perler / Keramik / Porcelæn

Porcelænperler er lavet af hvid keramisk masse, som er det ædle keramiske materiale. Derfor anvendes sætninger '' porslinskugler '' og '' keramiske perler '' udbyrdes. Selvom porcelæn sædvanligvis er kendt som materialet til elegant bordservice, bruges det også til at skabe smykker. Porcelænperler tilhører de mest diversificerede elementer blandt smykkematerialer.

De produceres i mange farver såvel som i mange former. I vores tilbud finder du blanke perler i form af bolde, firkanter, mursten, men også i form af tårer og blomster. Vi anbefaler porslin perler i figurer af figurer som engle, ladybirds, katte og sommerfugle. Hvis du vil lave nogle smykker til en lille pige, vil du helt sikkert finde noget interessant på billedernes webside. Et armbånd fra ladybirds eller delfiner vil give hende en masse glæde! På grund af det interessante og unikke design vil porseleinperler hjælpe dig med at skelne dig selv og skabe smykker, ude af stand til at finde i enhver butik!

--- læs mere ---
porcelæn perler / keramik

Vores perle butik tilbyder et stort udvalg af porcelæn og keramiske perler . Vi sælger i bulkposer med engrospriser, men også vi sælger til hobbyist i mindre detailposer. Du kan vælge flettet porcelænperler eller mere traditionel hvid keramik . Alt afhænger af hvilken slags smykker du laver.

Porcelæn perler - unikke former og farver

Porcelæn perler er en bred vifte af produkter til selvfremstillede smykker, hvor du kan finde mange interessante former som porcelæn figurer. Blandt dem er for eksempel fugleformede perler (ugger, toucaner), farverige fisk og killinger, svin, sommerfugle, frøer og mariehøns samt skoformede perler. Dette er dog ikke alt. Denne kategori omfatter også perler, der skildrer en ø med en plet, et kort kort eller grøntsager. Paletten af ​​porcelænperler suppleres af modeller med traditionelle former (terninger, bolde), flade perler, tårer, porslinskugler, tønder, mursten eller slagge. Du kan vælge mellem mange attraktive farver, der kan blandes og halvfabrikata smykker - takket være dem kan du nemt sætte perler, for eksempel på en ledning og tæt på en holdbar lås.

Farverige armbånd og delikate øreringe

Porcelænperler er en inspirationsmine og gode ideer. Et stort antal mønstre og farver af porcelænperler giver dig mulighed for at skabe et meget sofistikeret og usædvanligt smykke. Til sommer stylisering kan du oprette et smukt armbånd med perler i form af toucaner og ubeboede øer. Et sådant armbånd passer for eksempel til en luftig kjole. Med perler kan du lave et helt sæt smykker, konsekvent i form af farver eller farver. Delikat porcelæn øreringe, fx i form af en teardrop eller små bolde, vil perfekt harmonere med en halskæde lavet af bolde af samme farve. Til dette armbånd og et tidløst sæt til forskellige lejligheder er klar. Farverne af perler kan blandes, hvilket skaber unikke kombinationer. Du kan oprette en streng koraller, der matcher en valgt kjole eller bluse. Alt du skal gøre er at matche de matchende links og smykker ledninger, der også findes i vores tilbud. Muligheden er kun givet til perler beregnet til individuel oprettelse af smykker.

Porcelæn perler

Porcelæn perler er dejlige små underværker, der kan omdannes til små, skinnende kunstværker ved hjælp af en linje eller snor og en smule fantasi. Porcelænperler er yderst charmerende halvfabrikata til smykker. De er velegnede til at lave armbånd, halskæder, øreringe, samt til at dekorere håndtasker, tøj eller laver brocher. Nogle porslin amatører, de selv lave håndlavede rosaries. Porcelænperler fås i utallige farver, størrelser og former, som giver dig mulighed for at oprette alt hvad du vil. Disse praktiske halvfabrikata til smykker er i runde, ovale, aflange og flade form. En bred vifte af valg er også et stort plus, da vi tilmeldte os DIY-kursuset "gør det selv" - det er simpelthen "gør det selv".

Fageksperter ved, at porcelænsmykker ofte er dyre. Så når vi køber smykker i form af Smykketilbehør , har vi en garanti for, at vi har fået vores drømmeporseleinperler til den billigste pris.