Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Plastperler & acrylperler / Syntetiske perler

Hvis du har brug for billige perler i bulkposer, er du i højre perlebutik. Vi tilbyder syntetiske perler , plastperler og meget flere produkter til smykker. Du kan tilslutte dem med smykker fund og gøre smukke men billige armbånd eller halskæde.

--- læs mere ---

Plastperler, acrylperler vedhæng - en fantastisk farverig verden.

Syntetiske koraller lavet af fimo materiale er primært præget af blomstermønstre. Vores tilbud omfatter fimo perler i form af bolde eller flade modeller, der er gode til at skabe armbånd. Fimo perler vil blive brugt til at skabe etniske, energiske smykker, fulde af positive følelser. Perler af denne type adskiller sig fra hinanden, fordi massen er arrangeret forskelligt. Dette er imidlertid en utvivlsomt fordel, fordi smykker fra disse perler vil være unikke. Plastperler belagt med åre af gylden farve vil gøre det muligt at lave en elegant aften sæt smykker. Harpiksperler i rød farve, fx i form af bolde, vil fremkalde en halskæde, der minder om børns spil med rødbær, som i kunstlektionerne engang lavede perler og armbånd.

Syntetiske perler Farverige gnistre til enhver tid på dagen

Shamballa perler er smukke pyntegjenstander, hvis ujævne dekorative overflade brillant bryder lys. Du kan skabe en udtryksfuld og fuld af unikke charme med en super feminin smykker til aftenen ud. Syntetiske perler erstatter med succes ægte perler og vil blive smukt præsenteret i kombination med elegante hverdagstøj. Plastic teardrop perler er gode perler til at lave øreringe. Takket være det store antal farver kan farver kombineres med hinanden på baggrund af kontrast, hvilket skaber en frodig model af smykker, perfekt til en ferierejse. Farverige perler forankret med plastmasse er noget for fans af "boho" stilen. De vil perfekt harmonere med luftige kjoler. Plastiske sølvvedhæng (stjerner, slugfe, sommerfugle, sommerfugle) kan bruges ved fremstilling af et armbånd bestående af mange elementer, såsom modulære perler.

Forskellige farver og former - plastperler skaber ubegrænsede muligheder for at skabe smykker, der passer både til specielle lejligheder og hver dag. Lavet af plastperler af forskellig form, fra bolde, gennem tårer, til flade og uregelmæssige elementer, som sølvimitationsvedhæng, de ser godt ud i form af halskæder, armbånd og øreringe.

Deres hidtil usete lethed giver dig mulighed for at lave smykker, der består af flere lag af perler, som lange halskæder, flettet flere gange. Plastperler findes i en meget bred vifte af former og farver. Fimo perler med et blomstermotiv, der er tilgængelige i en rund eller flad form, præsenteres entydigt. Harpiksperler i en skygge af rødt, perfekt efterligner rowan, så du kan skabe etniske smykker. Shamballa perler, med ujævn, dekorativ overflade ideel til stede i eksklusive smykker, der skaber en unik aften stil.

Plastperler af forskellige former, i et meget stort udvalg af farver, er grundlaget for håndlavede smykker. Fremragende, som en base, som det eneste element og som stik til Smykketilbehør produkter til fremstilling af smykker nødvendige for at skabe unikke, unikke tilbehør.