Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Perlemor / Moder af perler - Moder-af-perle Smykkefremstilling Perler

Nacre perler er perler af perlemor og de tilhører de mest værdsatte naturlige perler til fremstilling af smykker. Nacre er produceret i skaller af perle østers og nogle andre bløddyr opdrættet for deres perler. Siden det sekstende århundrede er dette ædle materiale blevet brugt i Europa til at lave dekorationer og ornamenter. Men den mest populære brug er at lave smykker. I vores tilbud finder du en masse nacre perler i de mest populære lysfarver som hvid og sølv, men også nogle perler i mindre typiske farver som brun, ametyst eller grøn.

Vi anbefaler unicoloured og flerfarvede perler i simple former som tønder, bolde, rektangler og kvadrater samt perlerne i fancy former som klør, bønner, blade og tårer. Nogle af de mest populære produkter i vores butik er klare nacre vedhæng. De giver mulighed for at lave smukke, elegante øreringe og halskæder uden at bruge meget tid. Vi sælger pendler i form af hjul, stjerner, måner, fisk og i andre interessante former.

--- læs mere ---
perlemor

Smykker fremstillet af perlemor

Perlemor til fremstilling af smykker fås i form af små elementer af forskellige størrelser og former. I vores form kan du finde både monokromatiske perlemorelementer og iøjnefaldende flerfarvede detaljer fængslende med fortryllende farvekombinationer. De monokromatiske ovaler og subtile tårer med afrundet form er meget ædle, hvorfra smykkekunst vil kunne skabe delikate og utroligt feminine perlearmbånd, øreringe eller elegante halskæder. Den rige farve rækkevidde af de præsenterede pearly nuggets med en naturlig uregelmæssig form gør perlerne af nacre det perfekte materiale til at skabe ædle smykker præget af ukonventionelt design og fantasi. Enfarvede kugler, slanke og elegante blade og kløer, som frit kan kombineres med hinanden, giver designere inspiration, takket være hvilke unikke perleperler og vedhæng med originale charme der er skabt.

Flerfarvede smykker tilbehør lavet af perlemor

De mest populære perlemorelementer omfatter imidlertid iøjnefaldende, flerfarvede tilbehør, med flotte mønstre af farver og mønstre, der fremhæver den unikke stil af håndlavede smykker. De er ikke kun tilgængelige som små, aflange småsten, cirkler eller pile, men også imponerende, relativt store former, fortryllende med moderne geometrisk enkelhed, såsom firkanter og rektangler. En ægte fest for øjet er iøjnefaldende flerfarvede plettet nuggets samt regnbue og decopauge, som blandt de elskende originale smykker er et absolut hit i flere årstider. Ved at juxtaposing dem med fantasifulde malede vedhæng af forskellige former (stjerner, blomster eller fisk) og i kombination med vores smykker blanks, kan du oprette ægte smykker mesterværker.

Moder af perler til fremstilling af smykker

Perlemor er et naturligt ædelt materiale, der bruges til dekoration og smykker i århundreder. Muligheden for at perler fra nacre er lavet til at skabe ornamenter er uendelige. De afhænger kun af din fantasi og kreativitet. Moderen af ​​perle perler vil gøre armbånd, halskæder eller øreringe lavet af dem yderst elegante og unikke. Et stort udvalg af farver og former af perler giver dig mulighed for at oprette en unik DIY smykker. Vores tilbud omfatter både sarte, lyse beaded farver samt stærkere og dristige. Vi tilbyder enkeltfarvede, flerfarvede perler og forskellige former og former. Vi tilbyder også pendler lavet af perlemor med forskellige interessante former. Takket være dem kan du nemt og hurtigt skabe elegante øreringe eller halskæde. Opret interessante produkter og sæt, kombinere dem med andre smykker fund produkter. På vores hjemmeside finder du flere. forskellige glasperler , plastik, træperler, halvædelsten og Swarovski krystaller . Du kan købe de billigste perler i vores butik samt nødvendige halvfabrikata til fremstilling af smykker.