Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Pailletter til smykker mkaning

Farverige palæer af den bedste kvalitet. Dekorative palæer er en meget omfattende kategori bestående af ekstraordinære perler, der finder mange anvendelser. Sequins er primært forbundet med elementer, der udsmykker tøj eller tilbehør, men de kan også bruges som perler for at skabe overraskende smykker.

Disse palæer er tykkere end dem, der syes på tøj, de er også karakteriseret ved interessante former og høj kvalitet på håndværk (de skæres meget omhyggeligt). Med paljetter kan du lave delikate smykker, samt lidt feisty, i en disco stil. Disse perler vil opleve ethvert sæt tøj og passer til enhver kvinde, uanset alder. Smykker fremstillet af palæer vil afspejle lyset, takket være det vil lyse ansigtet af den person, der bærer pailletterne. Derudover kan små øreringe i øreringe være egnede smykker til en skolealderpige - du kan selv gøre dem ved at bruge Smykketilbehør eller bede om hjælp fra mum. Sequined perler giver dig mulighed for at lade fantasien løbe vildt og skabe smykker fulde af positiv energi, fantastiske farver og fantastiske kombinationer. Vores tilbud omfatter blandt andet laserkaletter og creme-regnbue dem.

 

--- læs mere ---

Pailletter  trendy mode smykker

Sequins og perler kan bruges på forskellige måder. I denne kategori er der elementer, der er skabt for dig at lave smukke og iøjnefaldende øreringe. Sequin modeller som tårer, blade, store cirkler, palæer - tænder, rektangler eller stjerner vil være ideel til dette. Færdig brug af smykkematerialer, som sølvørledninger, kan du fremkalde kaskadøreringe, der består af flere elementer arrangeret oven over hinanden eller suspenderet parallelt med hinanden. På den måde kan du kombinere forskellige farver, f.eks. Rød med grøn eller gul med blå. Dette smykke er perfekt, for eksempel til en skør nat på klubben eller et hjemmeparti.

Pailletter - perler til alle lejligheder

Øreringe er ikke de eneste muligheder, som pailletter giver. Vores sequin butik tilbyder elementer, der kan danne grundlaget for et unikt armbånd. Hvad skal der til? Slidstærk snor eller smykketråd i enhver farve, paljetter, der kan kombineres med hinanden "flad" og kendskab til de grundlæggende noder. På denne måde bliver armbånd lavet af f.eks. Cirkler eller kvadrater, rektangler (modeller med huller på begge sider) eller fra brochurer. På den anden side kan elementer som tænder være et hængende led i et armbånd. Halskæde lavet af disse elementer kan svare i form af farver og former af palæer med øreringe og et armbånd. Cream-rainbow dekorative sequins giver dig mulighed for at lave smykker, der vil smukt kombineres med sommer stiliseringer. Disse perler er præget af smukke farver og en skinnende overflade. De vil blive brugt til at lave feminine, søde og delikate smykker, perfekt til en eftermiddags kaffepause.