Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Træperler til smykkefremstilling.

Træperler tilhører de mest populære naturlige elementer, der bruges til at lave smykker. Perlerne er ikke dyre, og de har store huller, hvilket gør arbejdet meget lettere, selv for begyndere. De er velegnet til boho stil og æteriske sommer tøj. Hvis ideer om øko-stil og vilje til at komme tilbage til naturen er tæt på dig, bør du blive interesseret i muligheder, der leveres af træperler.

I vores tilbud finder du uni-farvede perler i mange forskellige farver som hvid, lyserød, rød, grøn, lilla og mange andre. Vi anbefaler også flerfarvede træperler . Der er perler i mange former: kuber, bolde, ovaler, stænger og tønder. Træperler kan bruges til at skabe smukke armbånd, halskæder og øreringe. Denne slags smykker kan være forbundet med traditionelle folkedekorationer. Hvis du kan lide folkestil og træsmykker, er disse perler ideelle til dig! Ved brug af træperler skaber du smukke naturlige dekorationer og smykker i stilen, som ligger tæt på dig.

--- læs mere ---
træperler

Træperler har hul omkring 2 mm. De er naturlige perler, salg på 20 gram eller bulkposer 500 gram. I vores butik har du forskellige former for træperler rundt, terning, oval.

Beutiful træperler er primært en fete af farver. I denne kategori finder vi små, mellemstore og store perler i mange farver. Afhængigt af dit humør eller præferencer kan du oprette strenge af perler i kolde eller varme farver. Du kan blande og matche dem med hensyn til farver og former. Alle fangster er tilladt! Du kan også udvikle unikke kontraster, som sikkert vil belyse din fantasi - stærk fuchsia og turkis, pinks med orange eller dæmpet beiges og browns er en måde at have et interessant sæt eller et enkelt smykke. Træperler til trækning er en god idé til at tilbringe en eftermiddag med en ven eller at styre fritiden, samt en interessant hobby, som kan blive en rigtig forretning til enhver tid.

Træperler og vedhæng - et sæt smykker til enhver lejlighed

Takket være træperler og vedhæng er det muligt at skabe et unikt sæt smykker, som alle vil være konsistente med hensyn til farve. Vedhæng kan fungere som et spektakulært øreringe eller det vigtigste, mest øde element i halskæden. Alt du skal gøre er at vælge perler og vedhæng, samt købe smykker fund og starte et lidenskabeligt job. Virkningen vil helt sikkert charme enhver, der ser på smykker lavet af træperler. At komme ind i individuelle kompositioner og vælge perler er ikke kun sjovt, men også en måde at uddybe relationer med, for eksempel et barn eller en ven. Farverige træperler vil oplyse hver kedelig regnfuld eftermiddag og stimulere fantasien.

træperler til fremstilling af smykker

Træperler bruges til at skabe originale håndlavede smykker med en naturlig og boho stil. Øreringe, armbånd og halskæder af træperler kompletterer sommeren, luftige stileringer med romantiske flammer, vævede elementer eller frynser. Vi tilbyder træperler i begge naturlige farver, som er ideelle til boho styling, såvel som flerfarvede og farverige perler, der vil opleve og skelne forår og sommer stiliseringer.

Ud over hele rækken af ​​forskellige farver og nuancer tilbyder vi et stort udvalg af forskellige former og former for træhalvprodukter til fremstilling af smykker, såsom: kugler, terninger eller ovaler, som giver dig mulighed for at komponere interessante og unikke armbånd , øreringe og halskæder.

Hvis du vil oprette dine egne, interessante og originale smykker, og samtidig fokusere på høj kvalitet og æstetik af udvalgte smykker, skal du vælge træperler, der er perfekte til at skabe unikke håndlavede smykker