Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Naturlige perler til smykkefremstilling

Vi tilbyder mange naturlige perler . Du kan tjekke vores halvædelstenskategori, eller her kan du købe træperler, perlemor, koraller, skaller. Vi sælger i detailposer eller engros bulkposer. Du har et stort udvalg af perler, former, farver.

Kategorien af ​​naturlige perler er et rigt og varieret udvalg, hvor der er elementer som perler fra koral og perlemor, træperler og lavet af kokosnødeskaller samt skaller og naturlige perler. Disse perler giver dig ubegrænset evne til at skabe unikke og unikke smykker med en naturlig karakter. Forskellige former og farver giver dig mulighed for at skabe ornamenter af forskellige typer, som gennem brug af smykker fund bliver holdbare smykker i årevis. Træperler og kokosnødsperler er i tråd med den naturlige økologiske tendens i forbindelse med etniske smykker. Naturlige koraller ligner muslingeskaller, perler og fjerntliggende og eksotiske lande. Farverige perler hjælper med at skabe en subtil, meget feminin smykker.

--- læs mere ---
naturlige perler

Naturlige perler - en måde at se imponerende ud

Naturen giver en masse inspiration og opfordrer dig til at skabe dine egne unikke smykker. Takket være naturlige perler kan du nemt opnå en iøjnefaldende effekt. Hver gruppe af perler fortjener opmærksomhed. Skaller er unikke elementer, der giver dig mulighed for at skabe et eksotisk armbånd. Spiralskaller, gimlets eller aflange skaller vil tjene som vedhæng eller de mest udsatte dele af halskæden. Små farverige skaller kan blandes sammen for at danne et regnbuearmbånd. Naturlige perler er en ide for vævet i hverdagens stylisering af etniske accenter. Flad runde perler og en større i form af et blad eller hjerte er en ideel ide til en lang halskæde, som vil se godt ud, for eksempel med en lys sommerkjole. Du kan også skabe lyse øreringe fra kokosnødelementer.

Perler og perler fra koral - en ny klassiker

Naturlige perler giver dig mulighed for at lave smykker, der trækker dig direkte fra naturen. Perler lavet af koraller er klassiske i sig selv - de var engang meget fashionable, de kommer tilbage til nåde i dag. For eksempel vil chili peber i kombination med flade perler i form af en mønt lave en halskæde med en lidt rovende karakter. Naturlige perler - små, farverige og skinnende er en ide for et sæt halskæder plus et armbånd i en disco stil. Farverne kan kombineres frit for at skabe en særpræg og fuld af smagsammensætning. Perleperler med uregelmæssige kanter er et perfekt materiale til smykker, som er at holde sin naturlige, uforstyrrede form. De vil passe både aftenkjole og tøj fra naturlige stoffer.

Enestående sort, der karakteriserer naturlige perler , giver dig mulighed for selv at skabe naturlige, økologiske og etniske smykker. Ekstremt fashionable nuancer håndlavede ornamenter, lavet af naturlige materialer, danner en individuel base, der skaber en unik stil.

Naturlige perler, der forekommer i mange dimensioner, former og farver, bestemmer konceptets store frihed i skabelsen af ​​smykker. Håndlavede produkter lavet af naturlige perler er frem for alt unikhed og holdbarhed. Armbåndet eller vedhænget, der var lavet af perler, tiltrækker øjet.

Naturlige perler fås i et varieret udvalg af perler fra:

koral ,

perlemor ,

kokosnødder og

træperler ,

naturlige perler ,

skaller.

Et stort udvalg af smykkefundsprodukter til at lave smykker skaber ubegrænsede muligheder for at skabe unikke dekorationer, der skaber stor konkurrence for masseproducerede smykker takket være deres højkvalitets karakteristiske håndlavede præcision og unikhed. Smykker fra naturlige perler er absolut mere interessante. I vores butik finder du også halvædelsten , de fleste er lavet af ægte natursten.