Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Miyuki® perler / Fine små seed bead perler

Miyuki perler tilhører de mest populære frøperler i verden af ​​beading. Frøperler er de mindste glasperler, der bruges til at lave smykker. Absolut, den mest populære er Miyuki størrelse 11/0 . Takket være deres størrelse anvendes Miyuki perler i subtile og sofistikerede armbånd, øreringe og halskæder. Et bredt udvalg af farver og farveeffekter giver mulighed for at skabe fancy og unikke dekorationer. Disse frøperler kan med succes kombineres med perler lavet af andre materialer ædelstene, færdigsyede charms eller sterling sølvsmykkefund. Den eneste grænse er din fantasi!

Miyuki er det japanske mærke, der er berømt for regelmæssighed, smukke farver og høj kvalitet af sine perler. Mange interesserede i håndlavede smykker bruger kun perler lavet af Miyuki. Beading er en hobby, der kræver præcision og manuelle færdigheder, men dit arbejde med perler kan være meget lettere. Derefter skal du have godt tilbehør. Det er derfor, i vores butik finder du Miyuki nåle og spoler, der er ideelle til Miyuki perler .

--- læs mere ---
Miyuki® perler

Miyuki perler er en af ​​de fineste japanske frøperler. De er perfekte i form og farve. Alle perler er nøjagtigt ens. En af de mest populære perler er Miyuki Delica perler. Vi sælger dem i detail- eller bulkposer. Vores engrospris er den bedste, bedes du tjekke vores perle butik.

Miyuki® perler - japansk perfektion

Miyuki Delica er de mest populære Miyuki perler . De er karakteriseret ved at skære Delica, som smukt afspejler lyset. Disse glasperler fås i hundredvis af farver og omslag. Delica perler er tilgængelige, blandt andet i gennemsigtig, uigennemsigtig, indvendig farvet og mange flere.

Nicy Miyuki tråde - japanske nylon tråde

Miyuki nylon tråde passer perfekt til det håndlavede arbejde ved hjælp af Miyuki Delica perler . Uanset om du bare trænger perler på en tråd eller skaber komplicerede mønstre på et væv, vil de fungere godt, når du laver håndlavede smykker.

japanske miyuki perler

Miyuki® perler som værdsat af skaberne af håndlavede smykker over hele verden, elementer af arbejdet, er berømte for deres høj kvalitet, præcision håndværk og flad form. Miyuki® perler - japanske perler Delica Miyuki er en samling små perler med en cylindrisk form, der er proportional med elementets størrelse, et stort hul.

Berømte, japanske perler, fås i en meget bred vifte af farver, som giver dig mulighed for at skabe et unikt og forskelligt arbejde, er perfekte til at skabe armbånd og øreringe. Små perler er velegnede til beading, hvilket er den nemmeste måde at bestemme beading med en nål, hækle, væv eller disk. Deres perfekt tilpassede figurer giver sammen indtryk af glathed af form, ensartethed og delikatesse.

Perler Miyuki® er et klassisk produkt til at skabe unikke dekorationer, der giver dig mulighed for at skabe individuelle smykkemønstre fra Smykketilbehør . Køb de billigste perler og nyd muligheden for at komponere unikke designs, der passer ind i den perfekte form af håndlavede smykker. Det er dejligt at bruge Miyuki med Smykkesten & Halvædelsten eller glasperler .