Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Metalperler og afstandsstykker

I mange år er metalperler blevet brugt til fremstilling af smykker. De er absolut ikke lys, men de er nemme at bruge og hårde. I vores butik finder du en bred vifte af metalperler . Vi sælger elementer i små og store størrelser fra 5,5 mm til 8x15 mm. Vi anbefaler metalperler af tråd, dekorative dem (i form af blomster, sommerfugle og fisk), blanke sneklokker og færdige charms. Hvis du foretrækker lettere elementer, kan du i vores butik finde farverige aluminiumperler i form af terninger, bolde, ovaler og tårer.

Metalelementer bruges meget ofte i smykker som komponenter som skillevægge og fastgørelsesdele. I vores butik finder du mange metalhalvprodukter til smykker også spacers . Metalperler er normalt ikke forbundet med sarte, glatte smykker. Men de vil være perfekte til punk smykker. Et armbånd eller en halskæde fra metalelementer er essensen af ​​denne stil. Hvis du foretrækker klassisk stil, kombinere metalperler med glas. En sådan kombination vil helt sikkert overvinde monotoni.

--- læs mere ---
metalperler

Metalperler kaldes også nogle gange afstandsstykker , er meget flot produkt til at lave smykker med halvædelsten eller glasperler. Normalt sætter du en metalperle og nogle sten eller glasperler, du forbinder dem med snoremateriale og smykkerfund. Vi sælger mange forskellige former, størrelser i detail- eller bulkposer. Vores pris er en af ​​de billigste på markedet.

Smykker fremstillet af metalperler - en verden fuld af inspiration

Metalperler er en omfattende kategori af produkter, hvor der er unikke modeller af perler og bøjler. Trådkugler i form af metaltrådbolde er yderst effektive. Uregelmæssigt indpakket ledninger danner pittoreske esces-flores, hvorfra du kan fremrykke en magisk charme og halskæder og armbånd. Et sådant sæt vil perfekt harmonere med en sort outfit, fx med en fløjlskjole. I denne kategori er der også metalperler på perlerne, som kan påføres på enhver perle, fx i form af en bold, for at genoplive den lidt eller give det et interessant udseende. Metal afstandsstykker med cubic zirconia adskiller perler af samme farve, hvilket skaber et behageligt ornament i en ensartet streng af perler. Perler i form af snebolde er interessante elementer, hvorfra du kan lave en delikat, meget feminin, smykker.

Metal vedhæng og afstandsstykker med cubic zirconia

Perler fra metal er en kategori, der også indeholder farverige vedhæng. Vedhæng har meget forskellige former. De omfatter blomster, blade, dyr (fx delfiner, katte og fugle), genstande (tasker, sko, Aladdins lampe) og figurer. Charms charms ser godt ud i armbånd, blandt andet metalperler, såsom perler og afstandsstykker med cubic zirconia i form af bolde eller skiver. Metalperler i form af vedhæng bliver et meget attraktivt element i ethvert armbånd, for at skabe det, der er værd at bruge vores ledninger og smykker links. Takket være disse perler kan du oprette et "tema armbånd", det vil sige blandt perlerne sætte vedhæng med dyr eller dem der viser køretøjer eller feminine tilbehør (taske, stifter). I kombination med sarte remindende perler

Smykker fund og tilbehør til at lave smykker til den billigste pris

Tilbuddet på online butik omfatter blandt andet metalperler. De er vant til at skabe smukke smykker, som du kan gøre selv. Takket være dette vil du have unikke, unikke smykker, der vil se godt ud på dig, din familie, venner og andre mennesker, der bærer det. Halskæder, armbånd, ringe, øreringe og mange flere kan konfronteres med perler, som du køber i online-butikken. Det er tilgængeligt 24 timer i døgnet. Du kan altid købe dig selv metalperlerne, der er nødvendige for at gøre noget godt for dig selv og andre.

De er lavet af metal, der er modstandsdygtig over for brug. Smykker fremstillet af dem kan være designet til kvinder i forskellige aldersgrupper. Voksne, teenagere, alle vil finde noget for sig selv. De vil tilpasse sig den stilisering du har på specielle lejligheder, møder med familie og venner. De fungerer godt i mange situationer.

Tøv ikke med og bestil metalperler . Du sparer værdifuld tid og penge. Du vil ikke kigge efter perler i stationære butikker. Vælg form for levering og betaling, og kureren vil medbringe dine perler til den angivne adresse. For detaljer, regler, besøg venligst vores perle butik . Du kan tilslutte dem med Halvædelsten , Swarovski krystaller eller glasperler . Dine smykker vil se meget bedre ud, når du vil bruge dem.