Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Matubo® perler - tjekkiske glasperler

Matubo perler er kendte elementer i verden af ​​håndlavede smykker og perler. Matubo er en af ​​de mest populære producenter af glasperler fra Tjekkiet. Dens produkter er regelmæssige, nemme at bruge og smukke.

Matubo produkter er opdelt i kategorier på basis af deres størrelse, form og en række huller. De mest populære Matubo perler er Matubo SuperDuo . De har to huller, hvilket er temmelig ualmindeligt blandt perler af andre virksomheder. At have to huller er identifikationsmærket for dette mærke. Det gør arbejdet med perlerne meget lettere! De andre populære typer Matubo perler er Matubo SuperUno (med et hul), Rulla (i cylindrisk form) og Matubo Wheel (i form af hjul). Alle er tilgængelige i vores butik. Lyse farver som aquamarin, lysegrøn, hvid eller endog gennemsigtig er ideelle til at lave subtile smykker til daglig brug. Hvis du foretrækker mere ekspressivt udseende, kan du vælge Matubo perler med specielle effekter som iris, glansbelægning og perle skinne. For folk der vil skelne sig selv, i vores butik finder du nogle perler i neonfarver!

--- læs mere ---
Matubo perler

Matubo perler er meget populære tjekkiske glasperler, normalt med to huller som: Superduo perler. Vi sælger Matubo i engros- og detailposer. Vores priser på bulkpriser er gode. Se venligst vores tilbud i perlebutik.

Dobbelthulperler - ideer til smukke smykker

Der er mange måder at skabe unikke perler smykker. Twin perler er præget af, at de er ovale, lidt konvekse og har to huller placeret oven over hinanden. Dette giver mange muligheder for at arrangere disse perler både fladt og lodret, så du kan opnå hidtil usete resultater. For eksempel flade elementer af smykker, såsom øreringe eller halskæder. Men med denne type perler kan du også lave iøjnefaldende brocher med former af blomster eller dyr. Butterfly, en blomst med kronblade, der minder om en naturlig sort og hvid killing eller et andet motiv er en god dekoration til en lille pige. Broche i denne stil vil fungere godt i løs casual stil.

Superduo perler - strålende armbånd og unikke øreringe

Takket være superduoperlerne kan du oprette rigtig smukke og elegante smykker. Disse perler ser godt ud i rumlige, kugleformede øreringe. De kan kombineres med hinanden for at opnå et smykkeelement i mange farver eller på en sådan måde, at der skabes elegante og afdæmpede prynt, der matcher en seriøs skabelse eller outfit til arbejde. Superduo perler kan også bruges i armbånd. Ved at bruge dem kan du for eksempel oprette en kompakt væve i en eller flere farver. Så ser et armbånd ud som et metalbånd fra uret. Du kan også bygge superduo med geometriske elementer, adskille dem fra hinanden med større perler af andre former. Også med disse perler er det muligt at oprette flade blomsterelementer og indarbejde dem i det resulterende armbånd. Sådanne smykker er en god gaveide. Det er elegant, tidløst og meget effektivt. Armbånd lavet af denne type perler vil glæde deres ejer i mange år.