Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Lædersnor og snoremateriale / Skindsnøre

Læder ledning og materialekabel spiller en central rolle i håndlavede smykker. Hvis du keder dig med traditionelle sølvkæder eller kæder lavet af andre traditionelle materialer, er det måske på høje tid, du har købt lædersnor. Læder snor er fantastisk til at skabe interessante dekorationer og smykker. De bruges normalt til at lave armbånd. Hvis du gerne vil forberede et nyt, fancy armbånd så hurtigt som muligt, er det tilstrækkeligt at kombinere en del af et tyndt smykkebånd med en farverig charme. Foretrækker du mere sofistikeret design? Brug et par strenge i forskellige farver!

I vores tilbud finder du mange slags lædersnor og materialestrenge. Vi sælger stropper fremstillet af cowhide og kunstlæder, materialebånd og flettet stropper. I vores butik er der glat ledning, flad ledning og elementerne fra materialets slangehudseffekt. Vores smykker er tilgængelige i mange farver og størrelser fra meget tynd (ideel til fine halskæder og subtile øreringe) til dem der måler 14mm.

--- læs mere ---
lædersnor

I vores perlebutik tilbyder vi lædersnor til at skabe armbånd, halskæder. Vi sælger i detailposer eller i bulk med engrospriser. Vi har mange forskellige farver, størrelser. Læder snor er meget populært materiale, som regel skal du købe nogle smykker fund, især nogle ender for at skabe lukning til armbånd eller halskæde.

Skindsnøre - armbånd med vedhæng og halskæder

Smykkerremmen i form af en streng giver uendelige muligheder for at skabe unikke smykker. Et eksempel kan være armbånd. Bare nogle få forskellige stropper udsmykker med delikate, små vedhæng og fastgør hele med sølvfinish i form af en bred lamel. Armbåndet, selv om det er fuld af små ting, vil give indtryk af "kaos under kontrol". Men de tyrkiske armbånd er ikke alt, fordi halskæderne med stropper også ser meget flotte ud. To eller tre stropper er nok til at skabe en beskeden, men yderst sofistikeret dekoration. Du bør lægge på tænger, for eksempel nogle få træperler eller naturlige perler, og vi har et færdigt design af en halskæde eller armbånd lavet af naturlige materialer. Du skal rette dem, så de ikke ændrer deres position. Det er nok til 3-4 perler til en rem. Som følge heraf vil den opnåede halskæde være en tilsætning både til kjole og til hvid bluse. Delikate perler, perler og vedhæng vil også fungere i tilfælde af et flettet armbånd. Smykker smykker kan danne bunden af ​​en halskæde. Denne type dekoration skal placeres tæt på nakken for eksempelvis en poleret dekorativ sten i form af et vedhæng.

Øreringe med lædersnor og tykke armbånd

Armbånd er en kategori, hvor flad læder snor er placeret. Du kan lave et armbånd, der er omkring 10 cm bredt, læg en perle eller vedhæng på hver streng, og hele er forbundet med et bredt spænde. Flad smykker stropper er perfekte til at lave lange øreringe. Lige øverst lukke nogle strenge af samme længde (de kan være i samme farver eller forskellige) med et specielt smykkemuld til øreringe for at få øreringe i etno-stilen. De passer godt sammen med sommer tøj med læder elementer.