Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

kvaste smykker gør

Kvaster er populære produkter til fremstilling af smykker, oftest ved hjælp af kvaster til øreringe, der ligner boho, etisk stil. Fringes blander godt med alle slags perler, emner, hvilket gør det nemt at oprette en halskæde eller armbånd med et sådant vedhæng.

I vores tilbud finder du to typer kvaster, herunder en med en metal tip. Dekorative kvaste til smykkefremstilling

--- læs mere ---
kvaste

Kvaste til øreringe

Tassel er nu et meget populært produkt til øreringe eller armbånd. Disse øreringe ser meget lyse og behagelige ud.

Hvordan laver du kvast?

I vores butik finder du et værktøj til at lave kvaster, der vil hjælpe dig med at oprette dem.

Dekorative kvaste til smykkefremstilling

Køb kvaster den billigste, til de bedste priser, vi tilbyder dem i detail- og engrosemballager, muligheden for rabatter og gratis forsendelse. De kan bruges til at skabe smykker, som kvaster til armbånd, men også til forskellige former for kunsthåndværk, såsom at dekorere tøj, skabe nøgleringe osv.

Øreringe kvaste

Chwosty er i øjeblikket meget fashionable tilføjelser til smykker, hovedsagelig på grund af mange berømte mennesker, der flaunting med sådanne ornamenter. Oftest er de vant til at lave fancy øreringe, elegante halskæder eller originale armbånd. Tassel er halvfabrikata til smykker, som også kan bruges til at forny vores gamle håndtaske, trøje eller bluse. Selvom kvaster oftest bruges til at gøre minimalistiske, fulde af elegance ornamenter, såsom at hænge kun en kvast på en linje eller kæde, kan du med succes skabe mere ukonventionelle værker og tilføje f.eks. Perler af glas , halvædelsten eller træsmykker blanks. Efter denne kombination vil vores dekoration, f.eks. Øreringe, få et mere originalt, ekstraordinært udseende. Tatters også blande godt i selskab som en silke streng eller en linje for smykker.

Du kan købe lærred i et stort antal farver, hvilket giver dig en bred vifte af muligheder, når du bruger dem.