Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Glasperler - Perlebutik. Glasperler engros.

Glasperler tilhører gruppen af ​​de mest populære perler, der anvendes, mens man laver smykker. Du kan finde noget for dine smykker alle slags perler. Vi tilbyder gode priser, ingen brugerdefinerede hus, dør til dør. Tjek nu!

Glas er let og let at bruge, derfor er mulighederne for at producere interessante perler mønstre fra dette materiale næsten grænseløse. I vores tilbud er der glasperler fremstillet af berømte producenter som Swarovski, Miyuki, Toho og Preciosa samt nogle perler lavet af mindre kendte virksomheder. Vi tilbyder en bred vifte af perler i mange farver, former og størrelser. I vores butik finder du glasperler i form af bobler (Bubble AB), perler, der efterligner jades (Candy Jade perler, Crackle Jade perler), perler inspireret af Venetian Glass (Lampwork) eller perler med spændende revner indeni (Crackle Original ). Du kan også finde maj tjekkiske glasperler eller japan glasperler.

Der er også nogle perler i fantastiske former som hjerter, tårer og stjerner. Glasperler er ideelle til at lave ekstraordinære smykker til enhver lejlighed. Uanset din præference for små eller store former i smykker, i vores butik finder du mange inspirationer til at skabe noget særligt.

--- læs mere ---
glasperler

Glasperler til smykkefremstilling

Vi sælger tusind af perler fra hele verden. Du kan købe tjekkiske perler, japanperler som toho perler eller Miyuki perler. Vi sælger også billige perler som krystal, jade perler eller crackle perler. Vores butik er en af ​​de største butikker, der sælger i Storbritannien. Vi sælger perler og beading forsyninger med detail og engros pris. Glasperler du kan købe i små poser eller engros tasker.

Engros Glasperler

Vi tilbyder glasperler i detailposer eller engrosposer. Du kan få op til 30% rabat. Vi sender dør til dør, ingen brugerdefineret hus og ethvert problem i at købe hos vores firma. I vores salg tilbyder vi også tjekkiske perler som SuperDuo , Toho perler og Smykketilbehør til smykkefremstilling. til smykker fremstilling.

Glasperler armbånd

Du kan nemt lave armbånd fra glasperler, du behøver bare en streng eller elastisk ledning, du lægger perler på den og i sidste ende knytter du den. Du kan vælge din farvefe-klar glasperle, du kan tilslutte den med sterling sølv eller med Swarovski krystaller .

Vi sælger:

- glasperler , tjekkiske perler, halvædelstener og ædelstene, smykkefund, swarovski krystaller, strengematerialer, plastperler, træperler

Perler i mange former og farver

Takket være glasperlerne kan du vende tilbage til gymnasietider, da alle ønskede at skille sig ud, og du kunne gøre det primært gennem tøj og tilbehør. Små glasperler hjælper dig med at fremkalde en meget imponerende lang halskæde, som kan sættes på, så den kaskader ned fra nakken nedad. Halskæden kan være lavet af perler i flere farver. Sådanne smykker vil perfekt harmonere med boho eller hippie style outfits, og effekten af ​​skelnen fra mængden er garanteret. Perler i form af blade eller hjerter er en meget god ide til et usædvanligt og farverigt armbånd. I kategorien af ​​glasperler er også meget smukke og helt unikke millefiori perler eller fancy lampwork perler. Smykker fremstillet af perler af denne type er en af ​​en slags. Meget populære perler er små perler, som kan købes som originale Toho perler eller billigere kinesiske perler.

Glasperler - det magiske at lave smykker

Glasperler er sjove for alle, der ønsker at tilbringe fritiden på en kreativ måde. Det er også en god ide at være opmærksom på børn og lege sammen. Arbejdets virkninger kommer hurtigt og behage øjet, og straks forbedre stemningen. Oprettelse af smykker er en ægte magi, der kommer levende i lyset af farverige glasperler. For at lave et meget simpelt armbånd, kun et par udvalgte perler og et smykkegrundlag, som f.eks. Et smykkerbånd eller et fleksibelt reb. Armbånd bestående af skiftende perler i form af bolde og terninger, er en interessant tilføjelse til stort set ethvert outfit. Med polerede bolde på den anden side kan du lave smykker i disco stil. Halskæde og øreringe fra disse bolde vil matche den oprindelige skinnende kjole og høje hæle.

Glasperler engros

I vores tilbud finder du glasperler i detailhandel og engros. Vi tilbyder små pakker, men også salg på perler. Takket være det er priserne meget bedre, og i vores tilbud finder du et interessant rabatsystem på omsætning og størrelse af ordren.

Glasperler facetteret

Hvis du leder efter facetterede perler , er du kommet til det rigtige sted, vi sælger alle former for polerede perler, i form af krystaller eller skær 36 vægge eller 96 vægge.

Gennemsigtig glasperler

I vores smykke butik kan du købe mange typer og farver af perler . En af de mest populære er den gennemsigtige farve, alt hvad du skal gøre er at indstille det rigtige filter til venstre for at finde dine yndlingsprodukter i en passende farve, fx transparent.