Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Emballage og opbevaring / Smykkeremballage og æsker

emballage og æsker er populære tilbehør. Smykker er en perfekt gave til kvinder i alle aldre. Derudover er enhver lejlighed god til at give en elsket et godt øje, en kærlighedens juvel. For smykker at se rigtig fantastisk ud, er det værd at tænke på et bestemt vigtigt element.

Det handler om Emballage og opbevaring , som gør gaven smuk. Sådan emballage behøver ikke at være midlertidig - den kan bruges til at gemme smykker i perfekt rækkefølge. Stackede smykker er en garanti for, at du hurtigt kan finde i skuffen eller brystet, hvad du har brug for mest i øjeblikket. Kategorien af ​​smykker emballage indeholder produkter, der ikke kun holder orden blandt færdige halskæder eller øreringe, men vil også indeholde perler, halvfabrikata smykker og ... ideer til nye dekorationer. Det er godt at få dem, før du begynder at arbejde. Organiserende perler, fx med farver, typer eller former, hjælper dig med at styre de resulterende smykker, og vil også forenkle arbejdet på hvert design i høj grad.

--- læs mere ---
Emballage og opbevaring

Emballage og opbevaring, Organza tasker og smykkeskrin

Smykkeremballage kan opdeles i to grupper. En af dem er dekorative emballager, primært beregnet til at pakke en juvel til stede. Det handler om semi-gennemsigtig organza pose, der lukker, trækker båndet. De er dekorative, elegante og æstetiske emballager. Du kan sikkert skjule i deres rustende interiør en halskæde eller armbånd lavet af fx træperler eller glasperler. Der er mange forskellige poser at vælge imellem: stjerner, hjerter, almindelig eller uigennemsigtig. Poser i f.eks. Gylden farve kan indeholde smykker, hvor den gyldne farve dominerer; sølvposer - sølv smykker. Takket være dette kan du få alle halskæder og armbånd under kontrol. Plastkasser er en ideel løsning til opbevaring af perler, smykkeremner og værktøjer til fremstilling af smykker. Skillevægge giver dig mulighed for at adskille perler fra forskellige mønstre og farver. På denne måde vil alt altid være til stede og i perfekt orden. Kassetterne er ekstremt holdbare og tæt lukket, de beskytter deres indhold meget godt.

Projektorganiserer, eller hvordan man organiserer ideer

Vores Smykkeremballage er en kategori, hvor der også findes plastsmykkerarrangører. De har specielle riller, hvor du kan placere perler - på denne måde kan manøvrering med perler være let, du kan ordne dem frit, ændre ordren, vælg former og farver. Du kan placere ekstra perler i de æskeformede huler og indarbejde dem i designet. Takket være dette projekt, for eksempel en halskæde eller armbånd, kan den ændres på ethvert trin i skabelsen. Projektorrangøren er et meget let og funktionelt element, og det er en rigtig god fornøjelse at arbejde med en smykker designer.