Kæmpestor perlebutik + over 18.214 produkter. Perler, koralperler, ædelsten, smykkesten, halvfabrikater,ørekroge, koraller, krystaller .

Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

MaxBeads.dk er en butik med perler , som skiller sig ud fra andre takket være bedste tilbud på perler, halskæder, charms og også halvfebrikater og værktøj til fremstilling af forskellige slags smykker. Alle genstande er smukke, de er meget nøjagtigt fremstillet og man kan lave interessante og unikke smykker ud af dem. Smykkefremstilling kan bliver til en spændende hobby du kan dyrke under regnfulde eftermiddage eller no du holder fri. Smykkefremstilling kan også udvikle sig fra passion til en hjemme-baserede forretning. Vi tilbyder perler i alle farver, størrelser og lavet af forskellige materialer.

Perlebutik - altid moderne tilbehør

Det er værd at besøge vores butik regelmæssigt. Vores online perler grossist garanterer et kæmpestort udgvalg af alt du skal bruge til at fremstille pæne og effektfulde lav selv smykker. Du kan bruge vores perler til både at fremstille accessoires til dit hverdagstøj, ferie nipsgenstande og smykker, som passer til aftenkjoler. En halskæde eller et armbånd kan blive til en sød lille gave. Faktummet, at du selv har lavet denne gave, skal give en stor tilfredshed.

For at lave forskellige elementer af små smykkedele effektivt, skal du først forsyne dig med smykkematerialer, som betydeligt letter arbejdet. Det drejer sig ikke kun om smykkeværktøjer, som er nødvendige når man skærer eller bøjer elementer som fx smykketråd. Smykkerærktøjerne er også nødvendige ved forskellige slags smykkelåse, spidser, ørekroge eller vedhæng. Vores smykker accessoires har først og fremmest til opgave at simplificere dit arbejde, men også at få hver element af smykker til at blive pænt og elegant færdigbearbejdet.

Smykkematerialer - en uvurderlig hjælp

Smykker accessoires , som vi tilbyder , gør det muligt fx at forhindre perler i at glide fra tråden. Takket være det bliver dine DIY smykker utroligt hodlbare. Alle de nødvendige accessoires, værktøj og halvfabrikater kan fås i vores netbutik. Ved hjælp af smykkeværktøj kan man lave øreringe, armbånd eller halskæder. Man kan også tilpasse accessoires til den generelle armbåndsstil eller til en andre elements stil.

Handmade smykke er præget af sin unikke, individuelle stil og charme. Når vi kigger på smykkebutikers tilbud,, vælger vi i stigende grad at blive kunstnere og ikke kun modtagere. Smykkefremstilling er en meget udviklende hobby, som giver mulighed for at slappe af, blive rolig og fokusere sine tanker. Først og fremmest kræver denne hobby gode ideer og forskellige slags perler, vedhæng, halvfabrikater osv.Alle disse produkter kan fås i vores butik !

Håndlavet smykke – med os er det muligt!

Kunstnerisk smykke er noget, hver af os kan lave. En lille smule kreativitet, tid og tilstrækkelig mængde af perler, halvfabrikater og andre elementer er nok. Smykkefremstilling er en hobby, som giver mulighed for at slappe af og også tilbringe tid med veninder eller børn. De nødvendige elementer til smykkefremstilling kan fås på vores side. Produktkategorier letter søgning efter perfekte produkter.

Smykkefremstilling er en hobby for alle. Det gør det muligt at fremstille netop den slags smykke, man har altid drømt om. Man kan fremstille genstande som øreringe, armbånd eller halskæder ifølge sine egne individuelle projekter. Takket være det skal hver smykkedel blive til en unik, særlig og også tidløs genstand. Selvstændig smykkefremstilling medfører, at enhver lille ting afspejler individuelle behov og drømme.

Smykkefremstilling - passion og god underholdning

Smykkefremstilling er en dejlig underholdning for alle aldersgrupper. Man kan opfylde behov for opbygning af den virkelighed man lever i ved hjælp af forskellige slags perler og smykker accessoires. Smykkefremstilling er en fascinerende hobby, som hjælper med at opdage ens skjulte talenter. Det giver man en ny, tilfredsstillende passion. Med produkter som MaxBeads.dk er håndlavede smykker altid unikke og fremstillingsprocessen er en god underholdning.

I vores butik kan du også få kendskab til produkter, som blev fremstillet på basis af de enkelte elementer. Vores Smykkegalleri består af fotografier og foto-tutorials, som forestiller håndlavede produkter lavet af de bestemte perler, snorer, tråde osv., som findes i vores tilbud. Når man klikker på den givne produkt, kan mån se smykker og udsmykninger, som blev lavet af dette produkt. Fotografierne kan bruges som retningslinjer eller specifikke mønstre, som egner sig til hurtig fremstilling af pæne smykker. Derudover skal vores gallerier hjælpe med at tage en beslutning eller være en inspirationskilde.

Butik, galleri og smykkekursus i en

Vores fotogalleri skal hjælpe med at finde inspiration til fremstilling af individuelle smykker. Der er noget mere! Vores butik tilbyder også et smykkekursus i form af fotografier . Du skal bare vælge en færdig ide, se et projekt og bestille de nødvendige elementer. Bagefter skal du fremstille små smykker trin for trin. Alle handlinger blev forestillet på meget detaljerede fotografier. Derfor skal smykkefremstilling være meget nem. I projektbasen findes hundrede inspirerende ideer.