Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Fortrydelsesret

De har ret til at fortryde Aftalen inden for 30 dage uden at skulle oplyse grunde. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag De eller den tredjepart, De har angivet, har modtaget de bestilte varer.
Fortrydelse skal anmeldes til os (APW Global Sp. z o.o. Sp. Kom., ul. Skladowa 10, 05-840 Brwinow, Polen, info@maxbeads.dk. I meddelelsen (fx et brev, e-mail eller vores fortrydelsesformular) skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret..
Fortrydelsesretten er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fristens udløb.

Retsvirkninger af fortrydelse

Senest 14 dage efter vi har modtaget Deres henvendelse om fortrydelse, vil De få tilbagebetalt alle betalinger, vi har modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner.

Reklamation

Vi yder reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationer sendes til info@maxbeads.dk. Sælger forpligter sig til at behandle Kundens reklamastion inden for 14 dage. Hvis det ikke er muligt, informerer Sælger Kunden, hvornår reklamationen skal blive behandlet.