Information: Dette website anvender cookies i henhold til privativspolitik. Du kan definere betingelser for brug af cookies i din browser

Loom bands

Attest, sikkerhed : EN71 Part1:2011, EN71 Part 2:2011, EN71 part3: BS:EN 71-3:2013.

Sølv

I henhold til polsk lov er sølv-halvfabrikater med en masse på under 5 g ikke underlagt krav om stempling og de bliver ikke stemplet.

Vi udfører dog supplerende, ikke-obligatoriske testes. Yderligere information samt certificeringer fra DANAK findes her: sølvtråd, lukkede ørekroge, åbne ørekroge, runde endeklemmer, clips/endeklemmer, fjederringe, splitringe. Hvis du har brug for certificeringer vedr. andre sølvprodukter, kontakt os. Współpracujemy z Urzędem Vi samarbejder med DANAK og vi kan udføre tests og certificering til dig. Der er fastsat en pris herfor.

Swarovski

Vi er en officiel partner af Create Your Style with SWAROVSKI ELEMENTS, som tilhører SWAROVSKI AG. Når du køber i vores butik, kan du være sikker på, at du køber originale produkter fre en direkt importør. Og du køber disse produkter til dejlige priser.
Se attest.

Halvfabrikater- Nikkel Fri

Vores halvfabrikater undersøges for indhold af nikkel og de opfylder standarden EN12472 & EN1811: Intertek 1, Intertek 2, Intertek 3, Intertek 4, Intertek 5, Intertek 6.

Træperler

Ensfarvede træperler bliver farvet på smukke, liblige farver. Vi bruger en sikker, økologisk farve, som opfylder standarden BS EN 71-3:1995. Perlerne blev undesøgt af et uafhængigt laboratorium Intertek i Storbritannien.

Halvfabrikater - Cadmium Free

Vores halvfabrikater undersøges for indhold af kadmium og de opfylder standarden BS EN 1122:2001.

Konkylier-Shells

Vores konkylier kommer fra lovlige kilder. Det kan bekræftes af veterinærcertifikat.

Neglepynt

Vores halvfabrikater til negle blev undesøgt af et uafhængigt laboratorium Intertek i Storbritannien.